Samen inBeweging: Fiets jij al voor een goed doel? 

Op 10 april zijn we van start gegaan met Samen inBeweging! Tijdens deze Samen inBeweging maak je met een team in 50 dagen zoveel mogelijk fietsritten voor het goede doel. Per rit krijg je meer credits wanneer je in een team zit, dan wanneer je alleen fietst!

Hoe meer mensen meedoen in een team, hoe leuker het wordt én.. hoe sneller we sparen voor het goede doel van deze periode:
de kinder-sportprogramma’s van het Prinses Máxima Centrum en het Wilhelmina Kinderziekenhuis!

 

De regels van het spel
 

• Probeer iedere 2 weken zoveel mogelijk credits bij elkaar te fietsen voor het Prinses Máxima Centrum en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Na iedere 2 weken wordt de periodewinnaar bekendgemaakt!
• Behaalt jouw team de meeste punten van alle teams na 50 dagen, dan winnen jullie de ‘inBeweging Bokaal’!
• Valt er iemand binnen het team voortijdig uit? Ga dan op zoek naar een nieuw teamlid zodat je toch gewoon de doelstellingen van jouw team kunt halen.


Hoe doe je mee?

1. Stel een team samen met mededeelnemers van Utrecht inBeweging (minstens 2 en maximaal 10 personen). Of daag andere collega’s uit om ook deel te nemen!
2. Stel een ploegleider aan, deze persoon vult in de app de teamnaam en juiste organisatie in onder ‘inBeweging’ in het menu.
3. Meld je daarna als deelnemer aan bij het team. Ga hiervoor naar de tab
Team in het ‘inBeweging’ menu en geef aan op welke dagen je wil gaan fietsen. Druk op ‘sluit je aan bij een team’ en zoek de teamnaam die je ploegleider heeft opgegeven.
4. Kom in beweging! Begin met sparen en verdien zoveel mogelijk extra credits om te doneren aan het goede doel.

 

Stel dus snel jouw team samen en fiets voor het goede doel!