Fiets je Fit!

Leuk dat je mee wilt doen aan Fiets je Fit!
Laat vaker de auto staan, en pak de fiets naar je werk! Hoe vaker je fietst, hoe beter jij fysiek bent voorbereid om jouw wedstrijden dit seizoen te winnen. En… je verdient er voor je club nog geld mee ook! Doe mee en fiets tot wel €175 bij elkaar voor het doel van jouw club!
 

 Hoe doe je mee?

1. Download de gratis app TimesUpp (voor IOS of Android)

2. Na installatie en het opgeven van enkele gegevens druk je rechtsonder op ‘Ik doe mee’

3. Meld je aan bij ‘inBeweging’, het project waarmee je daadwerkelijk het geld bij elkaar gaat fietsen.

4. Vul de actiecode Tennis in

Iedere keer dat je nu op de fiets naar je werk gaat in plaats van met de auto, verdien je automatisch credits. Deze credits zijn geld waard en kun je in de webshop van Utrecht inBeweging doneren aan jouw club.

 

Spaar sneller in teamverband

Stel een fietsteam samen met minimaal 2 clubgenoten om sneller credits te sparen. Er zijn meer teams dus ga de uitdaging aan tegen andere teams. Welk team verdient de meeste credits, fietst de meeste kilometers of maakt de meeste ritten? Ga in een team en win een van toffe de prijzen.

Wanneer jouw team compleet is, ga dan:

1. In TimesUpp naar het ‘inBeweging’-menu en kies voor het tabblad ‘Team’.

2. De teamleider maakt een team aan door een naam te kiezen en deze aan jouw club te koppelen.

3. De andere teamleden kunnen zichzelf nu via het tabblad ‘Team’ aan het team toevoegen

4. Wanneer het team compleet (minimaal 3 teamleden) dan meldt de teamleider het team binnen het team-tabblad aan voor de Fietsjefit-challenge.

5. Jullie kunnen nu extra snel credits gaan sparen.

Omdat je in een team zit, verdien je meer credits per fietsrit! Dit geldt voor alle teamleden, dus zo spaar je nog sneller geld voor jouw club bij elkaar. Maar er is meer: het puntenklassement. Want naast credits krijg je per ritje ook punten. Het team dat de meeste punten bij elkaar fietst, is de winnaar van de Fiets je Fit actie! Ook dat wordt
 

Geef het goede voorbeeld

Ga je al op de fiets naar je werk? Geweldig! Ook dan kun jij je steentje bijdragen voor jouw club: word ambassadeur! Als ambassadeur verdien je namelijk ook als bestaande fietser credits wanneer je deel bent van een team.

 

 

*De Fiets je Fit actie met de tennisclubs loopt vanaf 29 mei!
Hoe eerder je start om met een team deel te nemen, hoe meer credits je in deze periode voor je club bij elkaar kunt fietsen. Wij hopen natuurlijk dat het fietsen naar je werk jou zo goed bevalt, dat je ook na 50 dagen naar je werk blijft fietsen! Goed voor jou, je sport en voor een gezonde en leefbare stad! 

 

Je kunt gedurende een periode van maximaal 6 maanden credits bij elkaar fietsen. Deze kun je blijven doneren aan je club, of uitgeven aan iets anders in de TimesUpp webshop.