Fiets je Fit!

Leuk dat je mee wilt doen aan Fiets je Fit!
Laat vaker de auto staan en pak de fiets naar je werk! Hoe vaker je fietst, hoe beter jij fysiek bent voorbereid om jouw wedstrijden dit seizoen te winnen. En… je verdient er voor je club nog geld mee ook! Doe mee en fiets tot wel €160 bij elkaar voor het doel van jouw club!
 

 Hoe doe je mee?

1. Download de gratis app TimesUpp (voor IOS of Android).

2. Na installatie en het opgeven van enkele gegevens druk je rechtsonder op ‘Ik doe mee’.

3. Meld je aan bij ‘inBeweging’, het project waarmee je daadwerkelijk het geld bij elkaar gaat fietsen.

4.Vul bij de actiecode: team + de naam van jouw club in (Bijv: teamkampong

Iedere keer dat je nu op de fiets naar je werk gaat in plaats van met de auto, verdien je automatisch credits. Deze credits zijn geld waard en kun je in de webshop in de TimesUpp app doneren aan jouw club. Je verdient punten als je buiten de spits de fiets pakt, waar je wekelijks prijzen voor kunt winnen!

 

Bekijk de instructievideo hier

 

Geef het goede voorbeeld

Ga je al op de fiets naar je werk? Geweldig! Ook dan kun jij je steentje bijdragen voor jouw club: word ambassadeur! Door de auto vaker te laten staan – en zeker in de spits – is er minder file, wordt er minder CO2 uitgestoten en worden we allemaal gezonder. En hoe meer clubgenoten er meedoen, destemeer kans heeft jouw club om de grote winnaar te worden. Dus Fiets je Fit!

 

Periode

De Fiets je Fit actie met sportclubs loopt tot en met 4 december*. Begin december zal er nog een feestelijk slotevenement plaatsvinden bij de winnende sportclub die de meeste punten heeft gescoord, waar alle prijzen worden overhandigd.

Wij hopen natuurlijk dat het fietsen naar je werk jou zo goed bevalt, dat je ook hierna naar je werk blijft fietsen! Goed voor jou en voor een gezonde en leefbare stad! 

 

*Je kunt tot 31 december credits bij elkaar fietsen. Deze kun je na de actieperiode blijven doneren aan je club of uitgeven aan iets anders in de TimesUpp webshop.